Kisakallio

Uudet Padel-kentät odottavat Kisakalliossa pelaajia ja kanoottikursseilla perheetkin oppivat uutta yhdessä tekemistä Vain varttitunti Lohjan keskustasta ja olet Etelä-Suomen uudenaikaisemmassa liikuntaopistossa, jossa opiskelun, valmentautumisen ja valmentamisen lisäksi vietetään paljon yritysten tapahtumia ja yksityisten henkilöiden juhlia ja liikutaan perheinä – monipuolisesti. Kisakallio kirjoittaa itsestään näin: Toimialavalintoihinsa luottaen Kisakallio katsoo luottavaisesti haasteelliseen tulevaisuuteen: liikunta-alan koulutus on jatkuva urheiluopiston tehtävä, lasten ja nuorten liikunnan tarpeet ja haasteet ovat velvoittavia, kilpa- ja huippu-urheilu on tullut Kisakallioon jäädäkseen, aikuisten harraste- ja terveysliikuntaa edistämällä huolehditaan kansanterveydestä ja ikääntyvien ihmisten hyvinvoinnista ja Lähiseutuyhteistyö löytää jatkuvasti uusia muotoja, joilla voidaan toimia seudullisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kisakalliossa liikutaan perheen kanssa, joukkueena, yksilöinä – ilolla

Mikä on uusi palloilulaji Padel?

Kävimme testaamassa Suomeen tullutta uutta pallopeliä eli Padelia, joka nopeasti katsottuna näyttää tenniksen ja squashin sekoitukselta. Toimittaja ei ole urheilija, mutta heti ensikosketuksesta laji tuntui helpolta ja kivalta. Paikalla ollut lajiliiton valmentaja Piukku Kopiloff kertoikin monen innostuvan lajin helppoudesta verrattuna moneen muuhun palloilulajiin

  • Ei ole mitenkään tavatonta, että Padel-pelisession jälkeen kisaajat jäävät naureskelemaan keskenään ja suuntaavat yhdessä virkistävälle juomalle. Jopa lajin ammattilaiset ovat hyviä ystäviä keskenään, kertoi Kopiloff.

Rannasta rantaan tai vaan rantamakasiiniin

Kisakallion rannasta on mahdollista vuokrata kanootti, tai soutuvene tai vaikka osallistua melonnan peruskurssille. Melonta tutuksi-kursseja järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin ja lisäksi on mahdollista osallistua Anne Rikalan melontakursseille vielä heinäkuussa.

  • Meillä on peruskurssilla käynyt kaiken ikäisiä ihmisiä ja parin tunnin kurssi antaa perusteet melonnalle, kertoo aikuisliikuntapäällikkö Virpi Palmén Kisakalliosta. Melon tutuksi-kurssin jälkeen on liikunnasta kiinnostuneille mahdollisuus vuokrata erilaisista kanooteista omalle perheelle sopiva ja lähteä järvelle melomaan. Kisakalliossa järjestetään läpi vuoden muitakin kursseja perheille, lapsille ja nuorille sekä aikuisille, ja näistä kaikista löytyy ajanmukaista tietoa www.kisakallio.fi.

Rantamakasiini avoinna kesällä

Aivan rannasta löytyy Kisakallion rantamakasiini. Ravintolatilat on saatavilla jopa 120 hengelle ja varattavissa kokouksiin ja perhejuhliin.

  • Kesäaikaan olemme avoinna kaikille keskiviikosta sunnuntaihin kello 13-20 ja meille pääsee veneellä vierasvenelaituriimme, kertoo ravintolapäällikkö Ukko-Pekka Louhivaara. Rannasta löytyy myös rantasauna, joka sekin on varattavissa. Ja Virpi ja Ukko-Pekka kertoivatkin mahdollisuuksista yhdistellä eri Kisakallion kursseja ja palveluita kokonaisuuksiksi sisältäen niin liikuntaa, hyvää ruokaa kuin myös vaikka sen rantasaunan sekä yöpymisen. Rantamakasiinin lähettyviltä löytyy myös Kisakallion oma frisbee-golfrata.
  • Rataa on vähän perusparannettu ja itseasiassa uusi rata on jo suunniteltu. Nykyinen on yhdeksän väyläinen hyvä perusrata, kertoi lajia itsekin harrastava Ukko-Pekka.