Karjalohjan Päiväkumpu

Päiväkumpu tarjoaa jokaiselle päivälle hoitoja, rentoutumista, hyvää ruokaa Kylpylähotelli Päiväkumpu sijaitsee Lohjanjärven rannalla – toisella puolella, jos ajattelee Lohjan keskustasta. Päiväkumpuun pääsee helposti veneellä ja autolla, mutta paikkana Päiväkumpu on yhä monelle lohjalaiselle täysin tuntematon paikka.

Karjalohjalta hyvinvointia koko perheelle

  • Kyllä meillä on monia paikkakuntalaisia vakioasiakkaita mutta niitä on myös paljon pääkaupunkiseudulta, eikä meidän palveluitamme välttämättä tunneta hyvin lohjalaisten keskuudessa, kertoo parisen vuotta itse Päiväkummussa työskennellyt myyntisihteeri Saara Latva.

Historiaa

Päiväkumpu nimi tulee alunperun Kauniaisissa toiminneesta Naisten ja Lasten Virkistyskoti ry:n huvilasta, joka vuonna 1957 muutti Karjalohjalle ja Lomakeskus Päiväkumpu vihkittiin 1982. Naisten ja Lasten Virkistyskoti (NLV) 1947-1967 perustettiin toisen maailmansodan jälkeen osana silloin liikkeelle lähteneestä sosiaalisesta uudistustyöstä. Järjestön tehtävänä oli naisten ja lasten sosiaalisten lomien järjestäminen. Tämä yhdistys päättyi 1993. Nykyään Päiväkumpu on Lohja SPA. Raha-automaattiyhdistyksen avustuksella ja Päiväkummun ystävien “tiilikampanjalla” sekä muilla rahoituskeinoilla luotiin mahdollisuudet uuden hotellin ja ravintolan valmistumiseen vuonna 1982. Ja vielä samalla vuosikymmenellä valmistuikin kolmenkymmenen vuoden takainen unelma: kuntoutuspalveluja tuottava kylpylä. Nykyään Päiväkummun omistaa Solaris Kylpylät. Nykyiset palvelut ovat kehitetty viimeisten vuosien aikana ja allasosaston radikaali uudistus on tulossa lähiaikoina.

  • Uimaosastomme on avoinna joka päivä, samoin ravintolamme. Uimaan pääsee päivittäin kello 12-21, ja viikonloppusin la-su kello 20 saakka. Meille ei tarvitse tulla pakettiasiakkaana vaan meillä voi käydä vaikka vain viikonlopputansseissa, karaokealaulamassa tai arkena uimassa- omien tarpeiden mukaisesti.

Palveluita kehitetään asiakkaita kuunnellen

Päiväkummussa voivat niin naiset kuin miehet hemmotella itseään monipuolisilla kosmeettisilla hoidoilla. Asiantuntevat kosmetologit käyttävät ainoastaan laadukkaita tuotteita ja antavat asiakkaille mielellään vinkkejä. Uutuutena kylpylähotellin valikoimista löytyy luomuhoitoja sekä korkealaatuiset SOTHYS -vartalohoidot, silmänympäryshoidot sekä miesten kasvohoidot.

  • Meillä on myös perhepaketteja joihin voi kuulua ruokailu koko perheelle ja allasosaston käyttö, kertoo Saara. Lisäksi Saara kertoo, että erilaisille ryhmille voidaan räätälöidä omia kokonaisuuksia sisältäen ruokailut, hemmottelut, aktiviteetit ja vaikka yöpymiset.
  • Tänä vuonna rantaan lisätyt kajakit ja kattoterassimme ja siellä oleva minigolf, ovat olleet todella suosittuja uutuuksia. Meiltä löytyy jopa skettiramppia ja frisbeegolfrataa ja uudet rinnetalot perhe-yms majoitukseen. Asiakkaita Päiväkummussa on sekä miehiä ja naisia, ja prosentuaalisesti naisia on enemmän, vaikka periaatteessa kaikki palvelut ovat saatavilla myös miehille.

Päiväkumpu toivottaa kaikki tervetulleiksi

Päiväkummun 90 huonetta ja rantatalot, uimahalli, liikuntamahdollisuudet, joka päivä avoinna oleva ravintola, tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiselle ja arjesta irtautumiselle joka päivä, eikä matka ole Lohjan mistään kolkasta pitkä. Allasosaston uudistus on tulossa, mutta Päiväkumpu on tutustumisen arvoinen paikka jo ennen uudistustakin.